Ηράκλειο, Κρήτη | info@koh.gr | + 30 698 661 6852

Οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία για τους αγώνες "Τσέτσο Γκολομέεβ 2014"

16 Ιουνίου 2014

Ιβάν και Κριστιάν Γκολομέεβ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθηκαν οι 2οι κολυμβητικοί αγώνες "Τσέτσο Γκολομέεβ 2014" στο κολυμβητήριο Ηρακλείου το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιουνίου 2014.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο  Σεβασμιότατος  Αρχιεπίσκοπος Κρήτης  κ.κ. Ειρηναίος καθώς και ο νεοεκλεγής δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο αντιδήμαρχος κ. Ν. Δημόπουλος οι νεοεκλεγείς σύμβουλοι κκ Βαρδαβάς, Γ. Βουρεξάκης, Χ. Μαρκάκης, ο πρόεδρος των Lions κ. Νύκταρης, οι πρώην πρόεδροι του ΚΟΗ κκ. Γ. Βενέρης, Τρ. Βλάχος  και κα Μ. Kουβίδη και ο παραολυμπιονίκης Γ. Καπελάκης.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος στην απονομή του αγωνίσματος 50μ Πεταλούδα

Στο αγωνιστικό κομμάτι  τώρα, το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό καθώς σημειώθηκαν 100 και πλέον όρια συμμετοχής στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, από τα οποία, 21 όρια ανοικτής κατηγορίας. Κορυφαίος αθλητής των αγώνων αναδείχθηκε ο Κρίστιαν Γκολομέεβ του Εθνικού Πειραιά για την επίδοσή του 25.63 στα 50μ πεταλούδα (670 βαθμοί, σύστημα αξιολόγησης FINA). Κορυφαία αθλήτρια η Ειρήνη-Μαρία Κατζηλάκη του ΝΟΗ για την επίδοση της 33.78 στα 50μ πρόσθιο (664 βαθμοί) που αποτελεί και όριο προεθνικής ομάδας νεανίδων. Οι επιδόσεις της ίδιας αθλήτριας στα 100μ πρόσθιο (1.13.95) και στα 200μ πρόσθιο (2.39.19) αποτελούν επίσης όρια προεθνικής.  Εξαιρετικές και οι εμφανίσεις με όρια προεθνικής από τις αθλήτριες Μαρκέλλα Σαμπροβαλάκη του ΚΟΗ στα 50μ ελεύθερο με 28.35 και της Μαρία-Μελίνας Τροχαλάκη του Ηράκλειο '91 στα 50μ ύπτιο με 32.12.

Αναλυτικά, όλα τα αποτελέσματα εδώ.

Αθλητές του ΚΟΗ με τον προπονητή τους, παράγοντες της ομάδας και τον Κριστιάν Γκολομέεβ

Ο Κ.Ο.Η θα ήθελε να ευχαριστήσει για την ουσιαστική και φυσική παρουσία στην διάρκεια των αγώνων:

Τον Αντιπρόεδρο του ΕΑΚΗ κ. Βουρεξάκη, τον έφορο κ. Κεφαλλογιάννη, τον  Διευθυντή του ΕΑΚΗ, κ. Σακαράκη καθώς και το προσωπικό υπηρεσίας του αθλητικού κέντρου.

Τον πρόεδρο της  ΠΕΚΥΚ-Ρ κ. Γιώργο Παντελάκη, τα μέλη της ΠΕΚΥΚ-Ρ καθώς επίσης και τους παράγοντες όλων των κολυμβητικών σωματείων της πόλης μας που σύστησαν την αγωνόδικο επιτροπή και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:  “Water Sport” Κολυμβητικά Είδη - Μπλάνκα Γκολομεέβα, Αναπτυξιακή Εταιρεία Γέργερης, ΤΥΠΟγραφή – Μανόλης Λαμπράκης, Αρτοδημιουργίες - Αφοί Γεωργίου Γεωργιουδάκη, Καντίνα «Το Μανωλιό», Ο φούρνος του Galletto», Ανθοπωλείο «Παύλος», Creta Garden – Κων/νος Δήμας.

Pin It

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, © 2020