Ηράκλειο, Κρήτη | info@koh.gr | + 30 698 661 6852

Κολύμβηση

Οι μικροί του ΚΟΗ στα Χανιά

Με πέντε κολυμβητές και κολυμβήτριες συμμετείχε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στους διασυλλογικούς αγώνες προαγωνιστικων κατηγοριών που διοργάνωσε η ΠΕΚΥΚΡ στο κολυμβητήριο Χανίων την Κυριακή 17 Απριλίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο ΚΟΗ στην ημερίδα προαγωνιστικών

Με 7 μικρούς κολυμβητές  και κολυμβήτριες ηλικίας 9 μέχρι 12 ετών, συμμετείχε ο κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στους διασυλλογικούς αγώνες για τους συλλόγους της Ανατολικής Κρήτης που διοργάνωσε η ΠΕΚΥΚΡ στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου την Κυριακή 6...

Συνέχεια ανάγνωσης

Αξιόλογη εμφάνιση στον 1ον Αγώνα Αγωνιστικών Κατηγοριών

Με έντεκα κολυμβητές και κολυμβήτριες συμμετείχε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στον 1ο Αγώνα Χειμερινής Περιόδου Αγωνιστικών Κατηγοριών που διοργάνωσε η ΠΕΚΥΚΡ στην πισίνα των 25μ του Αγίου Νικολάου την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΚΟΗ

Ο ΚΟΗ στους ΘερινούςΑγώνες Προαγωνιστικών

Με 27 μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες ηλικίας 9-12 ετών συμμετείχε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στους Θερινούς αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών της Περιφέρειας Κρήτης-Ρόδου την Κυριακή 25 Ιουλίου στο Ηράκλειο.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ικανοποίηση για τους κολυμβητές μας

Με 13 κολυμβητές και κολυμβήτριες των αγωνιστικών κατηγοριών, συμμετείχε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στην Ημερίδα Ορίων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κολύμβησης, με διοργανωτή την ΠΕΚΥΚΡ στο Ηράκλειο στις 25 και 26 Ιουνίου.

Συνέχεια ανάγνωσης


ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, © 2020