Ηράκλειο, Κρήτη | info@koh.gr | + 30 698 661 6852

Κολύμβηση

Οι μικροί του ΚΟΗ στα Χανιά

Με πέντε κολυμβητές και κολυμβήτριες συμμετείχε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στους διασυλλογικούς αγώνες προαγωνιστικων κατηγοριών που διοργάνωσε η ΠΕΚΥΚΡ στο κολυμβητήριο Χανίων την Κυριακή 17 Απριλίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο ΚΟΗ στην ημερίδα προαγωνιστικών

Με 7 μικρούς κολυμβητές  και κολυμβήτριες ηλικίας 9 μέχρι 12 ετών, συμμετείχε ο κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στους διασυλλογικούς αγώνες για τους συλλόγους της Ανατολικής Κρήτης που διοργάνωσε η ΠΕΚΥΚΡ στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου την Κυριακή 6...

Συνέχεια ανάγνωσης

Αξιόλογη εμφάνιση στον 1ον Αγώνα Αγωνιστικών Κατηγοριών

Με έντεκα κολυμβητές και κολυμβήτριες συμμετείχε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στον 1ο Αγώνα Χειμερινής Περιόδου Αγωνιστικών Κατηγοριών που διοργάνωσε η ΠΕΚΥΚΡ στην πισίνα των 25μ του Αγίου Νικολάου την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΚΟΗ

Ο ΚΟΗ στους ΘερινούςΑγώνες Προαγωνιστικών

Με 27 μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες ηλικίας 9-12 ετών συμμετείχε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στους Θερινούς αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών της Περιφέρειας Κρήτης-Ρόδου την Κυριακή 25 Ιουλίου στο Ηράκλειο.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ικανοποίηση για τους κολυμβητές μας

Με 13 κολυμβητές και κολυμβήτριες των αγωνιστικών κατηγοριών, συμμετείχε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στην Ημερίδα Ορίων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κολύμβησης, με διοργανωτή την ΠΕΚΥΚΡ στο Ηράκλειο στις 25 και 26 Ιουνίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ικανοποίηση για το Πανελλήνιο Κατηγοριών Κολύμβησης

Μετά και την ενοποίηση των αποτελεσμάτων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κατηγοριών Κολύμβησης (24-29 Ιουλίου) και την επίσημη ανακοίνωσή τους από την ΚΟΕ, ικανοποίηση επικρατεί στον ΚΟΗ για τις επιδόσεις των κολυμβητών και των κολυμβητριών του.

Συνέχεια ανάγνωσης


ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, © 2020