Ηράκλειο, Κρήτη | info@koh.gr | + 30 698 661 6852

Εξαιρετικά επιτυχείς οι αγώνες "Τσέτσο Γκολομέεβ"

17 Ιουνίου 2013

Απονομή 50μ Πεταλούδα Ανδρών

Με την συμπλήρωση τριών χρόνων από την απώλεια των αγαπημένου προπονητή κολύμβησης Τσέτσο Γκολομεεβ ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου διοργάνωσε διήμερους κολυμβητικούς  αγώνες ανοικτής κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 15-16/06/2013 με την επωνυμία «ΤΣΕΤΣΟ   ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ» για να διατηρήσει ζωντανή την μνήμη του στους παλιούς και νέους αθλητές -τριες της Κολύμβησης.
Εξαιρετική τιμή ήταν η παρουσία στους αγώνες  του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης  κ.κ. Ειρηναίου και του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη. Με την ευκαιρία της παρουσίας του Περιφερειάρχη στους αγώνες, όλα τα σωματεία κολύμβησης της πόλη μας του παρέδωσαν συμβολικά αναμνηστική πλακέτα, ευχαριστώντας τον για την συνεχή και ουσιαστική βοήθεια που πρόσφερε την τελευταία διετία στην λειτουργία της πισίνας του Ηρακλείου.

Τους αγώνες τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο κ. Γιώργος Σενετάκης ως εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Μάξιμου Σενετάκη, ο κ. Σωτήρης Σουρής Πρόεδρος του ΕΑΚΗ καθώς και μέλη της διοίκησης του ΕΑΚΗ, ο Διευθυντής του Κολυμβητηρίου Ηρακλελιου κ. Κωνσταντίνος Σακαράκης  και οι πρώην πρόεδροι του Κ.Ο.Η κ. Εμμανουήλ Λιαδάκης,κ. Γιώργος Βενέρης και κ. Τριαντάφυλλος Βλάχος
Στους αγώνες έλαβαν μέρος 192 αθλητές από 17 σωματεία. Καλύτερος αθλητής των αγώνων ανακηρύχθηκε ο Κριστιάν Γκολομέεβ του Εθνικού για την επίδοση του 24.58 στα 50μ πεταλούδα που συγκέντρωσε 761 βαθμούς σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης της FINA. Καλύτερη αθλήτρια η Διακουμάκου Τριανταφυλλιά του Ολυμπιακού για το 9.19.28 στα 800μ ελεύθερο (689 βαθμοί).

Το Δ.Σ. του Κ.Ο.Η ευχαριστεί τη Διοίκηση και τους εργαζομένους  του ΕΑΚΗ, τον πρόεδρο της  ΠΕΚΥΚ-Ρ κ. Γιώργο Παντελάκη, τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΚΥΚ-Ρ, τον Ιατρό κ Αργύρη Αλεξανδρόπουλο, τον Ερυθρό Σταυρό, καθώς και όλους τους εκπροσώπους των κολυμβητικών σωματείων της Κρήτης για την ουσιαστική συμβολή τους στη διεξαγωγή των αγώνων.
Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς των αγώνων, ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ, Αναπτυξιακή Εταιρεία Γέργερης και ΤΥΠΟγραφή, για την ευγενική στήριξή τους.

Pin It

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, © 2020