Ηράκλειο, Κρήτη | info@koh.gr | + 30 698 661 6852

Με επιτυχία ολοκληρλωθηκαν οι κολυμβητικοί αγώνες "Τσέτσο Γκολομεέβ 2017"

19 Ιουνίου 2017

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο οι 5οι Κολυμβητικοί Αγώνες "Τσέτσο Γκολομέεβ 2017", που συνδιοργάνωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, στην μνήμη του επι σειρά ετών προπονητή του ΚΟΗ, Τσέτσο Γκολομεέβ.
Στους αγώνες που συμμετείχαν 300 και πλέον αθλητές από 20 σωματεία της Κρήτης και της Ηπειρωτικής Ελλάδας, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Αυγενάκη,  ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης στον τομέα Αθλητισμού κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού του Δήμου κ.  Βαρδαβάς, η κα. Μαρία Καλουδιώτη πρόεδρος του ΕΑΚΗ, ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΗ κ. Γ. Βενέρης,  και ο παραολυμπιονίκης Γ. Καπελάκης.

Κορυφαίος αθλητής των αγώνων αναδείχθηκε ο Κρίστιαν  Γκολομεέβ, γιος του αείμνηστου Τσέτσο,  για την επίδοσή του 22.66 στα 50μ Ελεύθερο (785 βαθμοί με το σύστημα αξιολόγησης της FINA) ενώ κορυφαία αθλήτρια αναδείχθηκε η Άννα-Μαρία Νάσιου του ΑΝΟ Γλυφάδας για την επίδοσή της 1.13.23 στα 100μ. Πρόσθιο (687 βαθμοί).

Ο Κ.Ο.Η θα ήθελε να ευχαριστήσει για την ουσιαστική και φυσική παρουσία στην διάρκεια των αγώνων τον  Διευθυντή του ΕΑΚΗ, κ. Σακαράκη Κων/νο , το προσωπικό υπηρεσίας του αθλητικού κέντρου καθώς και τα μέλη της ΠΕΚΥΚ-Ρ και τους παράγοντες όλων των κολυμβητικών σωματείων της πόλης μας που σύστησαν την αγωνόδικος επιτροπή και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: ΑΝΕΚ LINES - Blue Star Ferries, “Water Sport” Κολυμβητικά Είδη - Μπλάνκα Γκολομεέβα, S/M XΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ , Εμμ. & Νικ. Ορφανακης Α.Ε Αρτοποιοία- Ζαχαροπλαστική  Αφοί Γ. Γεωργιουδάκη,  Ψητοπωλρίο – Μαρνέλλος, Φυτώρια Creta Garden – Κων/νος Δήμας, Ηχητικά – Γιώργος Χαλκιαδάκης,  ΤΥΠΟγραφή – Μανόλης Λαμπράκης.

 

Pin It

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, © 2020