Στις φιγούρες, σε σύνολο 149 αθλητριών, η Βιργινία Γεωργιουδάκη κατέλαβε την 1η θέση Πανελλαδικά ενώ η Ιωάννα Μιχελουδάκη την 6η. Οι δύο αθλήτριες συνέχισαν τις επιτυχίες τους αφού στο ΝΤΟΥΕΤΟ κατέκτησαν την 2η θέση και αργυρό μετάλλιο.
Στο ΟΜΑΔΙΚΟ, οι Βιργινία Γεωργιουδάκη, Στεφανία Λασηθιωτάκη, Χάρις Μακράκη, Λ υγερή Μαυρογιάννη, Ιωάννα Μιχελουδάκη και Ευτυχία Πηρουνάκη, κατέλαβαν την 5η θέση Πανελλαδικά.

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν επίσης οι Μαυρογιάννη Λυγερή – Πηρουνάκη Ευτυχία και Χατζέα Ζαφείρα – Χατζέα Κωνσταντίνα στο ΝΤΟΥΕΤΟ αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς.
Μετά το τέλος της διοργάνωσης, οι Ομοσπονδιακές προπονήτριες επέλεξαν τις αθλήτριες του ΚΟΗ Γεωργιουδάκη Βιργινία και Μιχελουδάκη Ιωάννα να συμμετάσχουν σε κάμπ προετοιμασία με την Εθνική ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων στις 23-29 Ιανουαρίου. Μετά από πρόσκληση της ΚΟΕ, στα καμπ παρέμεινε και η προπονήτρια του ΚΟΗ Λέλα Μαμιαούρι για να βοηθήσει με την εμπειρία της στην καλύτερη προετοιμασία των αθλητριών της Εθνικής μας ομάδας.

Το Δ. Σ του Κ.Ο.Η συγχαίρει τις αθλήτριές του Ομίλου και τις προπονήτριές τους Λέλα Μαμιαούρι και Πέλα Λιαδάκη για τις νέες επιτυχίες τους.