Ηράκλειο, Κρήτη | info@koh.gr | + 30 698 661 6852

Έφερε ξανά μετάλλια ο ΚΟΗ

08 Δεκεμβρίου 2014

Χρυσό μετάλλιο στο ComboΤα κορίτσια της Συγχρονισμένης Κολύμβησης του ΚΟΗ κατάφεραν για ακόμα μια φορά να εκπροσωπήσουν επάξια το Ηράκλειο σε διεθνείς αγώνες με την συμμετοχή τους  στο 33ο  CHRISTMAS PRIZE PRAGUE 2014 που διεξάχθηκε στις 5-7 Δεκεμβρίου 2014 στην Πράγα της Τσεχίας. 

Η ομάδα του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου επέστρεψε με ένα χρυσό μετάλλιο, δύο αργυρά και μια 4η θέση στις αποσκευές της.

Στην διοργάνωση έλαβαν  μέρος  212 αθλήτριες  από  33 σωματεία που εκπροσωπούσαν 12 χώρες μεταξύ των οποίων η Ρωσία, Λευκορωσία, Ιαπωνία, Σουηδία, Τσεχία, Σουηδία, Ελβετία, Γερμανία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τις αθλήτριές μας:

  • 1η θέση  και χρυσό μετάλλιο στο COMΒO με τις Αρμάου Μαριλένα, Αρχάβλη Μορφούλα, Γιαννακάκη Κατερίνα, Κάββαλου Ειρήνη, Καλοχριστιανάκη Χριστίνα, Μακράκη Βίλμα, Μουλιανάκη Πένυ, Νικολακάκη Μαρία, Σπυριδάκη Αφροδίτη,  και Χριστοδουλάκη Σαβίνα.
  • 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στο SOLO με την Αρμάου Μαριλένα.
  • 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στο ΟΜΑΔΙΚΟ με τις Αρμάου Μαριλένα, Αρχάβλη Μορφούλα, Γιαννακάκη Κατερίνα, Κάββαλου Ειρήνη, Μακράκη Βίλμα, Μουλιανάκη Πένυ, Νικολακάκη Μαρία, Σπυριδάκη Αφροδίτη  και αναπληρωματικές τις Καλοχριστιανάκη Χριστίνα και Χριστοδουλάκη Σαβίνα.
  • 4η θέση στο DUETO με τις Αρμάου Μαριλένα και Κάββαλου Ειρήνη.
Κατεβάστε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων
Δείτε σχετικά video στο κανάλι ΥouTube του ΚΟΗ


Μπράβο στα κορίτσια μας για τη μεγάλη τους επιτυχία και για την ανοδική τους πορεία, η οποία οφείλεται στην καθημερινή τους προπόνηση κάτω από την καθοδήγηση της καταξιωμένης προπονήτριας τους κας Λέλας Μαμιαούρι και των βοηθών της Λιαδάκη Πέλας και Τζιράκη Ελένης. Το Δ.Σ. του ΚΟΗ τις συγχαίρει και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

Pin It

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, © 2020