Ηράκλειο, Κρήτη | info@koh.gr | + 30 698 661 6852

Ικανοποίηση για το Εθνικό Πρωτάθλημα

18 Οκτωβρίου 2021

Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ στις 15-17 Οκτωβρίου. Αρμονία, χάρη και θέαμα από τις καλύτερες αθλήτριες της Ελλάδας οι οποίες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Η ανανεωμένη ομάδα του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου, έχοντας στη σύνθεση της τις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες του Πρωταθλήματος (γεννημένες το 2009, 2008 και 2007, πρωταθλήτριες και δευτεραθλήτριες στις ηλικιακές τους κατηγορίες) φάνηκε αντάξια των προσδοκιών του συλλόγου και των προπονητών τους κατακτώντας την 6η θέση μεταξύ 17 ομάδων στην γενική βαθμολογία.

Σταθερά ψηλά στη βαθμολογία και στα 3 αγωνίσματα του Τεχνικού Ομαδικού (5η θέση), Ελεύθερου Ομαδικού (5η θέση) και Free Combination (5η θέση) με τις αθλήτριες Βαγκέ Μαρία, Βαγκέ Μαρίνα, Βαρδιαμπαση Ευαγγελία, Γεωργιουδάκη Βιργινία, Κουτράκη Άρτεμη, Λαμπάκη Λουλουδένια, Παπαδάκη Λουκία, Ρουβάκη Ελένη, Σκευάκη Μελίνα, Φουντουλακη Ελένη, Κάββαλου Ειρήνη και Χαριστάκη Ειρήνη.

Οι μικρές Βαγκέ Μαρίνα (2007), Σκευάκη Μελίνα (2007) με αναπληρωματική την Ρουβάκη Ελένη κατέλαβαν την 12 θέση στο Τεχνικό Ντουέτο και την 11η στο Ελεύθερο Ντουέτο. Οι νεότερες αθλήτριες της διοργάνωσης Κουτράκη Άρτεμη (2008) και Μαγκαναράκη Μυρτώ (2009) κατέλαβαν την 20η θέση στο Ελεύθερο Ντουέτο μεταξύ 30 ζευγαριών.

Στο Ελεύθερο Solo αγωνίστηκαν 3 μικρές αθλήτριες του ΚΟΗ η Βαγκέ Μαρίνα (12η), Ρουβάκη Ελένη (18η) και εκτός συναγωνισμού η Μαγκαναράκη Μυρτώ.

Τέλος στο Τεχνικό Solo η Βαγκέ Μαρίνα ήταν 17η.

Το Δ.Σ. του ΚΟΗ, ευχαριστεί από καρδιάς γονείς και χορηγούς που βρίσκονται δίπλα μας και συγχαίρει ακόμα μια φορά τις προπονήτριές μας Λέλα Μαμιαούρι και Πέλα Λιαδάκη για το υψηλό επίπεδο των αθλητριών μας. Τέλος θερμά συγχαρητήρια και καλή πρόοδο σε όλες μας τις αθλήτριες και ευχόμαστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος και ήθος!

Pin It

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, © 2020