Ηράκλειο, Κρήτη | info@koh.gr | + 30 698 661 6852

Με 10 αθλήτριες ο ΚΟΗ στο Εθνικό Πρωτάθλημα

16 Σεπτεμβρίου 2020

Με δέκα αθλήτριες της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης θα λάβει μέρος ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Ανοικτής Κατηγορίας (open) που θα διεξαχθεί στο OAKA (Μαρούσι), από τις 17 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Μετά από μια προετοιμασία με πολλά προβλήματα λόγω της πανδημίας του COVID-19, ο ΚΟΗ δίνει το παρών στο Εθνικό Πρωτάθλημα. Για τις εννέα από τις δέκα αθλήτριες, αυτή η εμφάνισή τους είναι και η παρθενική σε πρωτάθλημα OPEN, καθώς μόνο η Ειρήνη Κάββαλου έχει ανάλογη εμπειρία.

Οι αθλήτριες που συμμετέχουν είναι: Εύα Βαρδιάμπαση, Μαριλίτα Βαγκέ, Μαρίνα Βαγκέ, Ειρήνη Κάββαλου, Άρτεμη Κουτράκη, Λουλουδένια Λαμπάκη, Λουκία Παπαδάκη, Ελένη Ρουβάκη, Μελίνα Σκευάκη, Ελένη Φουντουλάκη.

Και οι δέκα θα λάβουν μέρος στα αγωνίσματα του Κόμπο και του Ελεύθερου Ομαδικού. Επιπλέον, η Μαρίνα Βαγκέ με την Ελένη Ρουβάκη και αναπληρωματική την Μελίνα Σκευάκη, θα συμμετάσχουν στο Ελεύθερο Ντουέτο ενώ με παρόμοια σύνθεση (Βαγκέ με Σκευάκη και αναπληρωματική τη Ρουβάκη) θα συμμετάσχουν στο Τεχνικό Ντουέτο.

Τις αθλήτριες συνοδεύουν οι προπονήτριές τους Λέλα Μαμιαούρι και Πέλα Λιαδάκη. Το Δ.Σ του ΚΟΗ τους εύχεται καλή επιτυχία.

Pin It

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, © 2020