Ηράκλειο, Κρήτη | info@koh.gr | + 30 2810 250666

Αξιόλογη εμφάνιση στον 1ον Αγώνα Αγωνιστικών Κατηγοριών

Με έντεκα κολυμβητές και κολυμβήτριες συμμετείχε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στον 1ο Αγώνα Χειμερινής Περιόδου Αγωνιστικών Κατηγοριών που διοργάνωσε η ΠΕΚΥΚΡ στην πισίνα των 25μ του Αγίου Νικολάου την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΚΟΗ

Ο ΚΟΗ στους ΘερινούςΑγώνες Προαγωνιστικών

Με 27 μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες ηλικίας 9-12 ετών συμμετείχε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στους Θερινούς αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών της Περιφέρειας Κρήτης-Ρόδου την Κυριακή 25 Ιουλίου στο Ηράκλειο.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ικανοποίηση για τους κολυμβητές μας

Με 13 κολυμβητές και κολυμβήτριες των αγωνιστικών κατηγοριών, συμμετείχε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στην Ημερίδα Ορίων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κολύμβησης, με διοργανωτή την ΠΕΚΥΚΡ στο Ηράκλειο στις 25 και 26 Ιουνίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ικανοποίηση για το Πανελλήνιο Κατηγοριών Κολύμβησης

Μετά και την ενοποίηση των αποτελεσμάτων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κατηγοριών Κολύμβησης (24-29 Ιουλίου) και την επίσημη ανακοίνωσή τους από την ΚΟΕ, ικανοποίηση επικρατεί στον ΚΟΗ για τις επιδόσεις των κολυμβητών και των κολυμβητριών του.

Συνέχεια ανάγνωσης

Με 10 κολυμβητές ο ΚΟΗ στο Πανελλήνιο

Με δέκα κολυμβητές και κολυμβήτριες και με την καθοδήγηση του προπονητή τους Γιώργου Θεοφιλίδη, ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Κολύμβησης που θα διεξαχθεί στις 24-26 Ιουλίου στο Ηράκλειο.

Συνέχεια ανάγνωσης

Οι μικροί του ΚΟΗ στους Χειμερινούς Αγώνες

Με 21 κολυμβητές και κολυμβήτριες ηλικίας 9-12 ετών συμμετείχε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στους Χειμερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών της Περιφέρειας Κρήτης-ρόδου που διοργανώθηκε στο Ηράκλειο στις  7 και 8 Μαρτίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο ΚΟΗ στη Χειμερινή Ημερίδα

Με 13 κολυμβητές και κολυμβήτριες των αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών συμμετείχε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στην Χειμερινή Ημερίδα Ορίων και Ημερίδα 9-12 ετών της Περιφέρειας Κρήτης-ρόδου που διοργανώθηκε στα Χανιά το διήμερο 18-19 ...

Συνέχεια ανάγνωσης

Με λαμπρότητα οι αγώνες "Τσβετάν Γκολομεέβ 2019

Απόλυτα επιτυχημένοι τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο ήταν οι 7η  Κολυμβητικοί Αγώνες ¨Τσβετάν Γκολομεέβ 2019" που διεξήχθησαν στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου στις 22-23/06/2019 από τον  Κολυμβητικό  Όμιλο Ηρακλείου με συνδιοργανωτές  την...

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο ΚΟΗ στους Θερινούς Αγώνες Προαγωνιστικών

Με είκοσι μικρούς αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου στους Θερινούς Αγώνες Κολύμβησης  9-12 ετών της Περιφέρειας Κρήτης-Ρόδου, που έγιναν  στο Κολυμβητήριο των Χανίων  στις 8-9 Ιουνίου. Οι αθλητές μας βελτίωσαν τις ατομικές...

Συνέχεια ανάγνωσης


ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, © 2020