Στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Masters ο Θεοφιλίδης

Το κολύμπι είναι τρόπος ζωής για τον Γιώργο Θεοφιλίδη, τον 45χρονο αθλητή του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου, που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Masters.

Ο αθλητής του ΚΟΗ συμμετείχε το Σάββατο 20 Μαΐου στην 1η Θερινή Ημερίδα Κολύμβησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Βόλος) και με τους χρόνους του στο 50μ Ελεύθερο (29.50), στα 100μ Ελεύθερο (1.06.52) και 50 Πεταλούδα (32.21) πήρε το εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση της FINA στην κατηγορία Masters που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη από τις 7 μέχρι τις 20 Αυγούστου 2017.

Συγχαρητήρια στον Γιώργο για την επιτυχία του!

Σε καμπ προετοιμασίας ενόψει Πανευρωπαϊκού

Οι δύο κορυφαίες αθλήτριες της Συγχρονισμένης Κολύμβησης του ΚΟΗ, Αρμάου Μαρία – Ελένη και  Κάββαλου Ειρήνη, μετέβησαν στην Αθήνα όπου θα παραμείνουν μέχρι τιις 18 ιουνίου στο καμπ προετοιμασίας με την Εθνική Ομάδα Νεανίδων. Το καμπ πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά Αττικής και αφορά την προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων (Βελιγράδι 21 μέχρι 25 Ιουνίου).

Τα αστεράκια του ΚΟΗ

"Η

Και οι 28 λιλιπούτιες συμμετέχουσες αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου πέρασαν επιτυχώς τις δοκιμασίες  στην Ημερίδα Αστεριών που διεξήχθη στο κολυμβητήριο  Ηρακλείου την Κυριακή  14 Μαΐου  2017 και εξασφάλισαν παράλληλα τη συμμετοχή τους στα προσεχή Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Στην ημερίδα που συμμετείχαν δεκάδες αθλήτριες από όλη την Κρήτη, οι μικρές αθλήτριες του ΚΟΗ αγωνίστικαν στις δοκιμασίες για το 1ο, 2ο, 3ο  4ο και 7ο αστέρι με 16 από αυτές να συμμετέχουν για 1η φορά σε επίσιμη ημερίδα.

Χρυσή η Αρμάου με την Εθνική μας Ομάδα!

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Μαριλένας Αρμάου με την Εθνική μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης που διεξήχθη στο Κούνεο της Ιταλίας από 5 μέχρι 7 Μαίου.

Η νεαρή αθλήτρια του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου αγωνιζόμενη ως βασική με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Highlight, αργυρό μετάλλιο στο COMBO, Χάλκινο μετάλλιο στο τεχνικό Ομαδικό και 4η θέση στο Ελεύθερο ομαδικό.

Στις 17-18 Ιουνίου οι 5οι Κολυμβητικοί Αγώνες "Τσέτσο Γκολομεέβ"

Στις 17-18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι Κολυμβητικοί Αγώνες "Τσέτσο Γκολομεέβ" στη μνήμη του αξέχαστου προπονητή του ΚΟΗ Τσβετάν Γκολομεέβ. Οι αγώνες διοργανώνονται για 5η συνεχή χρονιά από τον ΚΟΗ σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ του Δήμου Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης.

Η Προκήρυξη των αγώνων

3η θέση πανελλαδικά ο ΚΟΗ στο Εθνικό Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης

Αισθητή έκαναν την παρουσία τους οι 12 αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου που έλαβαν μέρος στο Εθνικό Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης (OPEN) που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης στις 8 και 9 Απριλίου. Στη γενική βαθμολογία ο ΚΟΗ κατατάχθηκε στην 3η θέση Πανελλαδικά ενώ κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο Highlight.

Αργυρό το ντουέτο Αρμάου-Κάββαλου στο Πανελλήνιο Νεανίδων

Για άλλη μια φορά ξεχώρισαν με την παρουσία τους οι αθλήτριες μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης ΝΕΑΝΙΔΩΝ  που πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο του Χαλανδρίου από τις 10 μέχρι τις 12 Μαρτίου. Η Μαριλένα Αρμάου με την Ειρήνη Κάββαλου μετά από καταπληκτική εμφάνιση κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο Ντουέτο. Στο Σόλο η Μαριλένα ήταν 4η ενώ στο Κόμπο τα κορίτσια του ΚΟΗ κατατάχθηκαν στην 5η θέση.