Ο ΚΟΗ στους Χειμερινοί αγώνες Κορασίδων Β'

Πολύ καλή εμφάνιση είχαν  οι 16 λιλιπούτειες αθλήτριες του Κ.Ο.Η, ηλικίας 9-10-11 ετών,  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β’ που έγινε στις   4-5 Φεβρουαρίου  στο Παπαστράτειο  Κολυμβητήριο στον Πειραιά.

Οι αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου, αν και οι περισσότερες ήταν ηλικίας 9-10 ετών και συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έκαναν αισθητή την παρουσία τους και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Χειμερινοί αγώνες Κορασίδων Α': Ξανά στα μετάλλια οι γοργόνες του Κ.Ο.Η.

Για άλλη μια φορά στους Χειμερινούς αγώνες ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α' που έγιναν στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραία στις  21-22 Ιανουαρίου 2017 οι αθλήτριες της συγχρονισμένης Κολύμβησης του συλλόγου μας κατάφεραν να εκπροσωπήσουν επάξια τον Κολυμβητικό λΟμιλο Ηρακλείου.

Ο ΚΟΗ στην ημερίδα Αστεριών

Την Κυριακή 11/12/2016  πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Αστεριών 1ο – 7ο στο Κολυμβητήριο των Χανίων  με την συμμετοχή των σωματείων Κ.Ο.Η, Ν.Ο.Χ, ΩΡΙΩΝΑΣ και ΠΛΙΤΣ–ΠΛΑΤΣ.

Οι  αθλήτριες  του Κ.Ο.Η κατάφεραν να προκριθούν με πρώτες θέσεις και πολύ καλή βαθμολογία εξασφαλίζοντας το εισιτήριο της συμμετοχής τους  στους Χειμερινούς αγώνες.

Το  Δ.Σ του Κ.Ο.Η συγχαίρει  τις  αθλήτριες για τις επιδόσεις τους.

Η Αρμάου σε καμπ προετοιμασίας με την Εθνική Γυναικών

Ενόψη των αγωνιστικών υποχρεώσεών της με την Εθνική μας Ομάδα Γυναικών Συγχρονισμένης Κολύμβησης, η Μαριλένα Αρμάου κλήθηκε να συμμετάσχει στο κάμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στον Άγιο Κοσμά Αττικής.

Η κορυφαία αθλήτρια του Ομίλου μας επιλέχθηκε μαζί με 12 συναθλήτρίες της από την υπόλοιπη Ελλάδα να συνθέσουν την Εθνική μας Ομάδα στην κατηγορία Γυναικών.

Ασημένιες με την Εθνική η Κάββαλου και η Γεωργιουδάκη

Έχοντας δύο αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου στη σύνθεσή της, την Ειρήνη Κάββαλου ως βασική και την Βιργινία Γεωργιουδάκη ως αναπληρωματική, η Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων κατέκτησε τη 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην κατάταξη των χωρών COMEN στο Μεσογειακό Κύπελλο Κορασίδων που διεξήχθει στη Νετάνια του Ισραήλ από 21/07 μέχρι 24/07.

Κάββαλου και Γεωργιουδάκη στο Μεσογειακό Κύπελο

Με δύο εξαιρετικές αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου  στη σύνθεση της, την Κάββαλου Ειρήνη  και τη Γεωργιουδάκη Βιργινία, αναχωρεί για το Τελ Αβίβ  η Εθνική ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης για να λάβει μέρος στο Μεσογειακό Κύπελλο Κορασίδων από 21/07 - 24/07/2016.

Ο ΚΟΗ στο Πανελλήνιο Παμπαίδων - Παγκορασίδων

Με 3 αθλητές συμμετείχε ο ΚΟΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπάιδων Α-Β / Παγκορασίδων Α-Β που έγινε στο Βόλο από 14 μέχρι 17 Ιουλίου 2016.  Οι κολυμβητές του ΚΟΗ πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και άφησαν υποσχέσεις για τη μελλοντική τους πορεία αφού σε πολλές περιπτώσεις βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις.